Parteneriat cu HARTIS

Home Harta Transalpina Statiuni turistice Joc pe Harta Inscriere pe harta 3D Cautare Oferte
Harta turistica a Romaniei este realizata in folosul turistilor si al furnizorilor de servicii turistice. Cu cit mai multi turisti vor sti de existenta HARTIS cu atit mai mult vor beneficia de pe urma acestora toate unitatile si institutiile care se regasesc pe harta. In spiritul unui parteneriat, va invitam sa promovati Harta Turistica in site-urile dumneavoastra. Puteti alege un baner din lista de mai jos. Copiati unul din scripturile din casetele din dreapta si introduceti-l oriunde in paginile site-ului dumneavoastra. Prin acest link, oferiti vizitatorilor posibilitatea de a va localiza cu ajutorul HARTIS.

Deasemenea, orice site turistic sau institutie publica din Romania, cu interese de promovare turistica a unei localitati sau judet, care doreste sa realizeze un parteneriat cu HARTIS poate include un baner HARTIS in propriile siteuri. In schimb si HARTIS va include pe prima pagina la rubrica "Parteneri" linkuri de reciprocitate. Pentru amanunte sau intrebari folositi va rog formularul de CONTACT.
Recomandari
Precizari
Hartile din acest site se vizioneaza cel mai bine si mai rapid cu browserul Google Chrome.

Hartis nu e raspunzator pentru eventualele erori de localizare din aceasta harta sau de informatii inexacte.
copyright © 2011-2013 by Sorin Cosma - Toate drepturile rezervate

CONTACT

   Site Meter    web analytics   Harta Turistica a Romaniei
turism, distractie, hotel, bilete, avion, cazare, hoteluri, pensiuni, cabane, hosteluri, campinguri, gradini zoo, gradini botanice, benzinarii, gari, autogari, aeroporturi, manastiri, biserici, catedrale, restaurante, baruri, cluburi, parcuri de distractie, munti, lacuri, cascade, pesteri, cetati, castele, palate, bastioane